ул. Славейков 2
Червен Бряг,
България
24.7174993
43.1465639
UserLikes
Име: МЕЛНИЦИ МЕЛКО
Адрес: Червен Бряг, ул. Славейков 2
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.melko.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Брашна
Дейност:

Производство на брашна и подобрители

Ключови думи: брашно, брашна, мелница, брашно добруджа, грис

За нас

Брашната МЕЛКО са гаранция за висококачествен продукт с гарантиран произход. Наши приоритети са качеството на продукта и удовлетвореността на клиента. Поради тази причина, ние екипа на Мелко, непрестанно търсим възможности за иновации, усъвършенстване и подобряване на качеството и технологията на нашите продукти.


Брашната Мелко се дистрибутират както в цяла България, така и в съседните страни. МЕЛКО притежава над 15% пазарен дял и една от най – търсените марки на българския пазар.


В предприятията произвеждащи продуктите МЕЛКО е внедрена  системата HACCP. Добрите производствени практики и безкомпромисното съблюдаване на утвърдените стандарти стана причина МЕЛКО Сливен да е първото предприятие в страната получило одобрение да произвежда трите вида брашна по Утвърдения Стандарт България – Бяло, Типово и Добруджа.


Разполагаме с най - модерните лаборатории в страната за физикохимични и реологични анализи на пшеницата и на брашното. Продуктите се разработват в централната лаборатория в Мелко Сливен, а в останалите мелници разполагаме с оборудване, с което извършваме обективен контрол на крайния продукт. Това ни дава възможност да разработваме нови продукти с по - добро качество и да следим показателите на суровините, които купуваме и брашната, които произвеждаме.


МЕЛКО предлага пълна гама продукти. Започвайки от основните брашна, добре познати на пазара и традиционно използвани в производството на масовите хлябове – тип 500, тип 700 и тип 1150 и всички видове хлебни изделия, през изцяло натуралните продукти – брашно тип 450 и пшеничен грис, радващи се на широка популярност сред професионалистите и любителите кулинари. В зависимост от пепелното съдържание и хлебопекарните качества сме разделили брашната в четири сегмента Мелко Екстра, Мелко, Мелина и Перса.


Наред с продуктовите брашна под марката МЕЛКО се произвежда и здравословна линия от Специални брашна, предназначени за производство на разнообразни обогатени видове хляб, както и готови миксове за употреба в домашни условия. Сред най - популярните Специални брашна са Пълнозърнесто, Пшенично - ръжено, Пшенично - царевично, Многозърнесто брашно. Те са чудесно решение, съчетаващо здравословното и балансирано хранене с уюта на топлия домашно приготвен хляб.
 
Открийте ни в Google+